Booking 10% cash back
Dobry den,nebyla by nejaka dobra duse ktera ma nevyuzity kod..
Prosím na mail eldoren@seznam.cz
Diky moc a cestovani zdar:-)
Neměl by někdo kód na cashback prosím? Nabízím odměnu 200kč.
Email: jogabonito@email.cz
Díky
Sice jsem ho zkusil až teď, navíc hlásil, že musí být rezervace provedena před 1.11., ale asi prošel.
Ou, jak jsme se prali, úplně jsem zapomněl poděkovat. Žebrák uctivě Vašemu Vysokoblahorodí děkuje a vinšuje dlouhý a spokojený život.
Dobré ráno, poprosím - nemáte někdo k dispozici kód, který nevyužije? Díky!
Email: lokvencova.jitka@gmail.com
@Libor_S: díky, použito na jarní Madeiru
edit: zajímavé je, že se mi v potvrzení rezervace sleva neukazuje (ani v mailu ani na stránkách), ačkoliv se před ověřením karty zobrazovala - asi mě někdo jiný mezitím předběhl. :(
No nic - nemáte prosím nevyužitý kód někdo jiný? Předem díky
Jeden kód k dispozici ! Pouze aktivním tj. 400+ příspěvků !! Pokud se do 20:00 nikdo takový nenajde "vyplácám" to na jednu noc ve Vídni ..
Edit: jiz vyuzito
Kod klasicky pro aktivniho clena CL.
Platnost dnes do 23:59.
Zadosti do SZ.
Ahoj. Neměl byl někdo jeden kupón? Plánuji větší pobyt v Miami, tak by se hodil. Odměna jistá. Případně přes SZ. Děkuji.
SZ nefungují už ani v PC, cestopisy rozbité - asi jsme všichni beta testeři :-(. Proto dávám kód končící 14.11. sem a nikoliv aktivním členům přes SZ.
69K7F6VVNX
Dejte vědět když kód využijete.
Edit: někdo využil a nedal vědět.
Ahoj, kód který nevyužiji - rychlejší vyhrává.
ZENY6DAV39
platnost do 15.11.
@samožřejmě napište, pokud ho použijete ať to nikdo dokola nezkouší chudák = dejte vědět :)
Nikdo nic nepise, ze by vyuzil. 🤷 Kdyby jste nekdo mel zase kod, napiste mi a ja Vam napisu zpet z PC do soukrome zpravy, jinak to nefunguje. Diky diky.
Neměl by prosím někdo kód, který nevyužije? Odměna 200 Kč.
Prosím SZ nebo na mail: sebastinpalat@gmail.com
Díky.
Edit: sehnal jsem, díky